Draagbaar

“DRAAGBAAR” is het thema, van de 9e Atelierroute Putten die op 8, 9, 10 en 11 juni 2006 wordt georganiseerd. De opening van de Atelierroute Putten 2006, zal op spectaculaire “Draagbare” wijze gebeuren, donderdag 8 juni, om 20.00 uur in de Kunstkelder van het Gemeentehuis Putten. Iedereen is van harte welkom. (Atelierroutier ladyspeaker Mayelle Geskus (?) zal de show “Draagbaar” werk presenteren) De 25 deelnemende  Atelierroutiers zullen hun “Draagbaar” kunstwerken op de catwalk tonen, het afdoen, en zo op “eigenwijze” haar themaexpositie inrichten!  De “Draagbaar” kunstwerken zijn te bewonderen t/m zaterdag 24 juni 2006 in de kunstkelder van het Gemeentehuis Putten.

De Atelierroutiers, zoals zij zich noemen is een zeer actief Puttens kunstenaarscollectief, dat serieus en fanatiek bezig is. Samen zijn zij sterk omdat zij elkaars werk respecteren en accepteren ongeacht wat voor achtergrond zij hebben. Naast de activiteiten van de Atelierroute Putten zijn zij ook individueel erg actief. Zij vinden dat “kunst” voor iedereen toegankelijk moet zijn. De veelzijdigheid wat zij bieden, willen zij met de jaarlijkse Atelierroute Putten, naar buiten treden. Zij staan open voor iets nieuws.

Dit jaar hebben zij 3 aspirant-kunstenaars (20+) uit genodigd om mee te doen met de Atelierroute “DRAAGBAAR” Putten 2006.