Gasten Atelierroute 2020

Gasten Atelierroute 2020

Tijdens de Atelierroute zijn in enkele ateliers ook gastkunstenaars aanwezig. Zij zorgen voor nóg meer variatie in het kunstaanbod. Bij de editie 2020 kunt u de volgende gastkunstenaars aantreffen:

Marjan Loman-Hogendoorn, schilderijen

Als boerendochter heb ik een grote liefde meegekregen voor de agrarische sector, het platteland en de schepping. Ik schilder dan ook graag agrarische huisdieren, met name koeien, in verschillende technieken en formaten. Soms maak ik een uitstapje naar een ander onderwerp omdat mij dit fascineert of raakt. Het is voor mij een uitdaging om iets van het innerlijk van een dier weer te geven en hoop zo over te brengen dat ieder levend wezen uniek en waardevol is. Door het schilderen en alles wat daarbij hoort, voel ik mij een completer en gelukkiger mens.
Sinds 2016 heb ik een mobiel atelier “De Boeren Liefde”, waarmee ik naar plekken ga om te schilderen, kleine workshops te geven en mijn werk te tonen, en vooral mooie ontmoetingen met mensen te hebben. Met mijn mobiel atelier mag ik aanwezig zijn als gast bij deze Atelierroute.

Meer info: www.marjan-loman.nl

Marjan Loman is gast bij Jolette van Eijden, Beekweg 3, Putten.

 

Peter Langhorst, beelden

Peter Langhorst maakt al jaren beelden van steen en werkt in het open atelier van Kreativiteitscentrum De Brink in Nijkerk. Voor in zijn tuin maakt hij voornamelijk beelden van serpentijn, een wat hardere steensoort en geschikt voor buiten. Voor beelden in huis gebruikt hij een zachtere steensoort zoals speksteen. Beide soorten beelden zijn tijdens de atelierroute te zien.

Peter Langhorst is gast bij Jolette van Eijden, Beekweg 3, Putten.

 

 

 

 

 

 

Gerard van de Kamp, schilderijen

Mijn naam is Gerard van de Kamp, getrouwd en vader van twee kinderen. Woonachtig in Putten. Mijn eerste hobby is en zal wel altijd voetballen blijven. Maar sinds een aantal jaren heb ik een tweede hobby gevonden: schilderen met acrylverf. Op mijn vijftigste ben ik begonnen met schilderen en ben toen op advies van mijn vrouw ook cursussen gaan volgen. Na de basis geleerd te hebben, ben ik mij nu verder aan het ontwikkelen en beleef ik heel veel plezier aan het schilderen. Uit mijn schilderijen kun je nu goed mijn ontwikkeling halen. Heel langzaam groei ik naar een eigen stijl. Ik schilder graag herkenbare onderwerpen, waarbij kleuren, schaduw en diepte extra aandacht krijgen.

Meer info: www.vdkamp-putten.nl.

Gerard van de Kamp is gast bij Jolette van Eijden, Beekweg 3, Putten.